Všímám si té zprávy a absolutně tento krok nechápu. Pokud Air Europa prodává přímé lety z Madridu do např. Sao Paula za 22 tisíc, z jakého důvodu se mají prodávat skrze další marketingový kanál? Chápu, že je to jen předskokan feedovým letům Ryanairu a nějak to otestovat musí, ale nedává mi to absolutně smysl.
Defacto to nabourává celý ekosystém a jsem opravdu natěšený, co se bude dít dál.
No a jak si Dave psal v jiném tématu, jejich webu to taky úplně nesvědčí. Některé funkce ještě nejsou doladěné. Viz třeba výběr destinací na mapě apod.
Uvidíme. Třeba se dočkáme i nějáké akcičky na úkor Air Europa...
Bude zajímavý to sledovat, už teď jim s těmi letadly nemá kdo lítat a situace se nezlepší ze dne na den.
Naopak, potřeba pilotů je čím dál vyšší, jinde jim nabídnou víc a taky si pamatují, jak s nimi MOL zametal. Tak jsem zvědav, kde ty chybějící piloty vyčaruje :)
ot: Chudáci ti, kteří se upsali Travel Servicu v době cca před 4 lety :D I když v tuhle dobu jim asi podmínky vypršeli a mohou se svobodně rozlétnou do světa.....
V každém případě to bude zajímavá destinace i pro ty, co budou chtít pokračovat dále, z AMM jsou ceny směrem na východ docela přijatelné. Samozřejmě záleží na tom, jak vysoko budou nastavené ceny na lince PRG-AMM, ale lze predikovat z těch současných do VDA - možná :-)
V každém případě to bude zajímavá destinace i pro ty, co budou chtít pokračovat dále, z AMM jsou ceny směrem na východ docela přijatelné. Samozřejmě záleží na tom, jak vysoko budou nastavené ceny na lince PRG-AMM, ale lze predikovat z těch současných do VDA - možná :-)
Neviem teda ci sa bude dat prestupit z Ryanairu bez opustenia tranzitnej zony, ale ak nie tak tie drahe viza to dost kazia :)
Ono to bylo původně myšleno tak, že to bude dobré třeba pro ty, co plánují strávit nějaký čas v Jordánsku, jako feeder ta linka asi nebude úplně použitelná.